Ruklos Šventosios Dvasios projektas „Žuvelė“

Jau metai, kai internete pradėjo  gyvuoti Ruklos Šventosios Dvasios projektas „Žuvelė“ (zuvele.lt / žuvelė.lt).

Projekto sumanytojai prisistato ir kviečia užsukti...

***

Internetinė platforma zuvele.lt atsirado kaip siekimas pateikti bent dalį atsakymų į mūsų epochos žmonėms iškylančias būdingas tikėjimo bei pasaulėžiūros aktualijas ir problemas – padėti kiekvienam rasti atsakymą į esminį gyvenimo klausimą: Kam žmogus gyvena žemėje, kokia jo gyvenimo prasmė?

Kiekvienas, norintis statyti savo gyvenimą ant tvirto Katalikų Bažnyčios pateikiamo tikėjimo pamato, pagilinti savo santykį su Dievu, čia ras reikalingo maisto savo protui ir dvasiai.

Skiltyje „Laidos“ galite pasižiūrėti videoįrašų įvairiais tikėjimo doktrinos, moralės, dvasinio gyvenimo ir netgi politinių aktualijų klausimais.

„Konferencijos“ pateikia įrašus iš Nacionalinės egzorcistų asociacijos organizuojamų konferencijų „Jėzus gydo ir laisvina“.

„Liudijimuose“ rasite pasidalinimus apie svarbius Lietuvai žmones ir asmeninio gyvenimo istorijas.

Skiltis „Mišios“ skirta tiesioginei Šventųjų Mišių transliacijai You Tube kanalu iš Ruklos parapijos Šventosios Dvasios koplyčios sekmadieniais ir ketvirtadieniais.

Skiltyje „Intencijos“ galite įrašyti savo intenciją, kuria norėtumėte, kad būtų meldžiamasi per artimiausias Šventąsias Mišias Ruklos koplyčioje.

Šio projekto kūrėjai nuoširdžiai trokšta pagelbėti ieškantiems katalikų tikėjimu paremtos tiesos šių dienų informacijos srauto klampynėje. Taip pat jie siekia atskleisti autentiško dvasinio gyvenimo ir katalikiškos moralės kriterijus, kad galėtume išgryninti savo pasaulėžiūros nuostatas ir maldos praktikas.